Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw er hieronder niet bij? Neem dan contact met ons op.

DUCKOUT INFO

DuckOUT is een feestje voor de middelbare schooljeugd. Zit je nog op de basisschool dan moet je helaas nog even wachten.
Ben jij je legitimatiebewijs kwijt of verloren? Iedereen in Nederland is verplicht om een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID en/of rijbewijs) op zak te hebben. Deze verantwoordelijkheid ligt dan ook bij jezelf.
Zaterdag: 20:00 – 00:30
Zondag: 20:00 – 00:30
Maandag: 20:00 – 00:30

De ingang is geopend vanaf 19:45 uur
DuckOUT Boxtel vindt plaats op:
Festivaltent DuckOUT
Breukelsplein
5281 HX Boxtel
De crew van DuckOUT is er voor jouw veiligheid en die van anderen. Dus mocht je worden lastiggevallen, is er ruzie, voel je je niet lekker of zie je dat het niet goed gaat met iemand anders? Waarschuw dan de security of iemand van de organisatie. Zij kunnen de EHBO oproepen, een lastige bezoeker aanspreken of diegene eruit zetten. Mocht je je niet lekker voelen, dan kun je natuurlijk ook zelf naar de EHBO gaan. Ook al is de security soms streng en ook al lijkt iemand van de crew heel druk, ze zijn er om jou te helpen als dat nodig is.
Super dat je naar ons mooie feestje komt! Binnentreden betekent akkoord gaan met onze algemene voorwaarden. Deze vind je hier.
Alcohol is bij DuckOUT, net als in de rest van Nederland voor jeugd onder de 18 jaar, niet toegestaan.
Roken is verboden op het in de feestzaal en op het buitenterrein van DuckOUT. Dit geldt ook voor e-sigaretten.
Mensen met een beperking of handicap kunnen DuckOUT ook bezoeken. Mensen met een beperking of handicap kunnen indien nodig gebruik maken van de brede gasteningang.

De gehele feestzaal is voorzien van houten vlonders en daardoor goed toegankelijk voor iedereen.
Bij de ingang is een bewaakte garderobe aanwezig. Deze garderobe is verplicht en op eigen risico Jassen, maskers en tassen (m.u.v. handtasjes) mogen niet mee naar binnen. Het gebruik van de garderobe is gratis.

Tip! Maak een foto van je garderobenummer, zo vinden we altijd jouw jas terug. Er zijn geen kluisjes beschikbaar bij DuckOUT.
Kom je er achter dat je een voorwerp tijdens het feesten bent verloren? Na DuckOUT zullen alle gevonden voorwerpen 1 week bewaard worden om het te komen ophalen op afspraak. Stuur een mail met je naam en omschrijving van hetgeen je kwijt ben naar info@duckoutboxtel.nl
Jazeker... er is gratis WIFI aanwezig! Maak hier gebruik van want deze is mede mogelijk gemaakt door vrienden van DuckOUT.
Naast de feestzaal zijn voldoende toiletvoorzieningen aanwezig. Deze zijn gratis toegankelijk.
Onze munten zijn alle dagen geldig! Koop jij bijvoorbeeld munten op zaterdag, dan kan je deze ook op zondag en maandag gebruiken!

Drinken en eten kan alleen worden betaald met de hiervoor beschikbare munten. Deze munten zijn verkrijgbaar aan de muntenbalie in de feestzaal.

Eenmaal gekochte consumptiemunten kunnen niet meer worden ingewisseld voor contanten. De munten kan je met contant geld kopen maar natuurlijk mag je ook pinnen.

Muntprijs is € 1,50

Een muntkaart ter grootte van een bankpas met 10 munten haal je voor € 13,50
Tijdens DuckOUT is er een EHBO-post aanwezig. De EHBO-post is in de buurt van de entree. Heb je hulp nodig? Geef het aan en onze stewards begeleiden je naar de EHBO.
Jouw oren zijn belangrijk. Dat vinden wij ook. Daarom raden wij aan om tijdens DuckOUT oordopppen te dragen. Nog niet voorzien van een setje? Oordoppen zijn gedurende DuckOUT gratis verkrijgbaar bij de DuckOUT Shop.
Er zijn een paar foodtrucks bij DuckOUT aanwezig. Hier kun je heerlijke friet, snacks en burgers scoren. Bij de bar kun je terecht voor frisdrank, een alcoholvrij biertje of een glaasje wijn, chips en snoep. Eten en drinken zelf meenemen is niet toegestaan.
Om DuckOUT voor altijd in je hart te sluiten kun je bij de DuckOUT Shop je hippe merche scoren. Namelijk nog geen DuckOUT buckethat, warme wintermuts of zonnebril hebben is wel héél 2022.

VERVOER

Word jij afgezet door je ouders? Een klein kusje en op naar het feestgedruis! Stel de navigatie in op ‘DuckOUT Boxtel’, en volg de borden 'KISS EN RIDE' '. Onze stewards wijzen je in de goede richting.
Kom je met de fiets? Parkeer je fiets in de verlichte fietsenstallingen. Deze is gratis. Onze stewards wijzen je in de goede richting.

TICKETS

Nee! Jij kunt jouw ticket enkel inzetten voor de datum en dag waarop je ticket staat. Wat bijvoorbeeld niet mogelijk is: met een zaterdagticket op de zondag naar ons feestje gaan. Je dient dus de dag op jouw ticket aan te houden.
Kun je jouw ticket niet vinden? Of wil je jouw ticket met de juiste, nieuwe datum daarop ontvangen? Dan surf je naar deze webpagina en vul je jouw e-mailadres in. Onze ticketprovider stuurt dan alle tickets die op jouw e-mailadres staan, opnieuw naar je toe. Klik hier.
Nee, je kunt je tickets in geval van ziekte, ongeval of noodsituatie helaas niet retourneren. Maar je mag ze natuurlijk wel doorverkopen op bijvoorbeeld TicketSwap! Terugbetaling is helaas niet mogelijk.
Nee, dit is niet mogelijk. Heb je bijvoorbeeld een zaterdag ticket, maar wil je op zondag naar DuckOUT 2023 komen? Dan raden we je aan een zondag ticket te scoren via TicketSwap, en jouw zaterdag ticket te verkopen via TicketSwap.

FOTO & PERS

DuckOUT heeft een eigen team van fotografen die vóór, tijdens en na DuckOUT foto’s gratis ter beschikking stellen voor media die een artikel over DuckOUT publiceren.

SPONSOR

Ziet u een schitterende samenwerking tussen DuckOUT en uw bedrijf voor u? Of lijkt u dit interessant, maar heeft u nog geen idee van de uitwerking? DuckOUT telt in 2023 zo’n 750 jeugdige bezoekers uit Boxtel en omliggende dorpen en diverse nationale artiesten. Wij zijn als organisatie altijd op zoek naar waardevolle samenwerkingen om ons feestje nog verder uit te kunnen bouwen.

Stuur een e-mail naar info@duckoutboxtel.nl en wie weet spreken we binnenkort af om tijdens een kop koffie van gedachten te wisselen.

VRIJWILLIGER

Lijkt het jou leuk om te komen vrijwilligen bij DuckOUT Boxtel? Dat kan vanaf 21 jaar. Stuur een e-mail naar info@duckoutboxtel.nl

ANDERE VRAAG

Heb je nog een andere vraag die niet in deze veelgestelde vragen staat? Mail dan naar: info@duckoutboxtel.nl