Home Foto's en Video Locatie Huisregels Sponsors Contact
Algemene voorwaarden Privacy statement Disclaimer

Huisregels & Info DuckOUT Boxtel

Tijdens DuckOUT zijn er huisregels van kracht. Alle bezoekers dienen zich aan deze huisregels te houden.

Bij overtreding van deze huisregels kan onmiddellijk de toegang tot de zaal/het terrein ontzegt worden. En indien nodig de politie worden gealarmeerd. De ouders/verzorgers worden direct ingelicht. In situaties waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen.

De organisatie van DuckOUT Boxtel wenst alle bezoekers hele gezellige carnavalsdagen toe!

MEEST GESTELDE VRAGEN

HOE ZIT HET MET ALCOHOL EN ROKEN?

Bij DuckOUT Boxtel geldt NIX18. Er wordt dus géén alcohol geschonken en er mag niet gerookt worden. Er is wel de mogelijkheid om alcoholvrij bier en alcoholvrije cocktails te kopen. Zowel binnen als vóór de ingang is het gebruik van alcohol, tabak en drugs niet toegestaan. Eenmaal binnen, mogen jongeren niet naar buiten, tenzij ze naar huis gaan. Bij de entree vinden blaastesten plaats, wanneer jongeren hebben gedronken mogen ze niet naar binnen. Ouders/ verzorgers worden direct op de hoogte gesteld.

IS ER BEVEILIGING EN EHBO AANWEZIG?

Bij DuckOUT Boxtel zijn altijd gecertificeerde beveiligers, hulpverleners en personeel aanwezig. We hanteren een strikt binnen-is-binnen-beleid. Als jongeren eenmaal binnen zijn is het niet toegestaan naar buiten te gaan, tenzij ze naar huis gaan. Er zijn voldoende ervaren professionals die de jongeren opvangen en naar binnen begeleiden. Ook tijdens de avond wordt er continu gesurveilleerd in de zaal. Medewerkers zijn altijd aanwezig als aanspreekpunt voor jongeren en indien nodig ouders.

KAN IK PINNEN VOOR CONSUMPTIES EN DERGELIJKE?

Ja hoor, je kan bij DuckOUT contant betalen maar natuurlijk ook gewoon met je pinpas.

Contact

Vragen of opmerkingen?
Mail je vraag dan naar info@duckoutboxtel.nl

Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Vrijwilliger worden?

Mail ons je gegevens, je foto & je motivatie!

X